Arkadaşlar bir yol gösterirmisiniz.
7,5 ay önce trafik kazası geçirdim.
Köprücük kemiğim parçalı kırıldı şekil bozukluğu var.
5 6 tane kaburgam kırıldı.
Kaburgalarım kaynadı.
Ama köprücük kemiğim kaynamadı doktor amaliyat olman gerek pilatin takılması gerek dedi.
3 ay rapor aldım meslek gereği fazla rapor almadım iş başı yapmak durumunda kaldım.
Ben amaliyat olup pilatin takıldiktan sonra mı rapor alayım yoksa
Bu sekilde sekil bozukluğu ve hala kemiğim kaynamadı.
Birde rapor alınca bana kırılan kemiklerimden dolayı bir oran ayrı mı çıkacak köprücük kemigi kırığı için ayrımı çıkacak.
Şöyle bir durum var ben askerim silah kullanamıyorum mesleğimi bu durum etkiliyor.
Amaliyatı 1 sene dolmadan olamam çünkü bizde 3 ayı rapor geçince meslekten atılıyoruz.
O yüzden 4 ay daha bekleyip 1 sene dolduktan sonra amaliyat olmam gerek. 1 senede 3 ayı gecemem.
Şu an şükür normal hayatima decam ediyorum ama kemik kaynamadı doktirlar kendi kendine kaynar dedi ama kıpırdıyor.
Bana rapor oran ne çıkar bilgisi olan yazarsa sevinirim.
Teşekkür ederim.
7,5 ay önce trafik kazası geçirdim.
Köprücük kemiğim parçalı kırıldı şekil bozukluğu var.
5 6 tane kaburgam kırıldı.
Kaburgalarım kaynadı.
Ama köprücük kemiğim kaynamadı doktor amaliyat olman gerek pilatin takılması gerek dedi.
3 ay rapor aldım meslek gereği fazla rapor almadım iş başı yapmak durumunda kaldım.
Ben amaliyat olup pilatin takıldiktan sonra mı rapor alayım yoksa
Bu sekilde sekil bozukluğu ve hala kemiğim kaynamadı.
Birde rapor alınca bana kırılan kemiklerimden dolayı bir oran ayrı mı çıkacak köprücük kemigi kırığı için ayrımı çıkacak.
Şöyle bir durum var ben askerim silah kullanamıyorum mesleğimi bu durum etkiliyor.
Amaliyatı 1 sene dolmadan olamam çünkü bizde 3 ayı rapor geçince meslekten atılıyoruz.
O yüzden 4 ay daha bekleyip 1 sene dolduktan sonra amaliyat olmam gerek. 1 senede 3 ayı gecemem.
Şu an şükür normal hayatima decam ediyorum ama kemik kaynamadı doktirlar kendi kendine kaynar dedi ama kıpırdıyor.
Bana rapor oran ne çıkar bilgisi olan yazarsa sevinirim.
Teşekkür ederim.