Trafi kazası ve sigorta çilekeşi
Evet arkadaşlar 2018 yılı haziran ayında elim bir trafk kazası geçirdim kendi aracımla yagış nedeni ile bariyerlere çarparak durdum maddi hasar meydana geldi ve aracımı emniyet şeridine çekerek çekici çagırdım.buraya kadar herşey normal aracımdan inip reflektör koymak için tam bagaja yönelmişken aynı yerin 100 metre gerisinde iki araç birbirine çarparak kontrolü kaybederek beni aracım ve kendi aracı arasına şıkıştırarak yaraladı.kazadan dolayı sag femur da açık kırık diz altında ise parçalı 7 adet kırıkla hastaneye yattık açık kırıgın enfeksiyonu sonrası tedavi ve kırıklarla alakalı 23 defa ameliyat geçirdim şuan sağ bacagımda 4 adet plak 68 adet vida mevcut ve sağ bacagım artık kullanılamaz durumda çok sayıda doçent ve profesörlere muayene oldumsada artık tıp yetersiz ve diz üstü amputasyonun benim için en iyi çözüm olduğunu söylemeleri.
Gelelim asıl konuya Eylül ayında tedavide gördüğüm Gülhane Eğitim Araştırma hastanesinden %60 engelli ve Kısmi bagımlı ibareli heyet raporunu aldım avukatım gerekli evrakları siğorta şirketi olacak lanet olası sompo japan firmasına göndererek gerekli taleplerde bulundu aylarca bekleme sonrasında sigorta şirketinin bugün avukatıma ibraname göndererek tarafıma ödemek için 105.673,000 tl tazminat hesaplandığını iletmiş dogal olarak avukatım kabul etmedi. kaza tarihinde yaşım 41 ve karşı taraf bilirkişi raporuna göre asli kusurlu sayıldı ve mahkemeye sunulmuştur kamu kurumunda memurum o günki brüt maaşım 4200 net 3550 tl idi,ve avukatımın hesaplatmış oldugu Aktüer hesabına göre 580.000,00 tl tazminat çıkmasına karşın bu lanet olası sigorta şirketleri insanlara ezyetten başka bişey yapmıyor yaklaşık 2,5 yıldır evde tekerlekli sandalyeye mahkum yaşıyorum sompo japan denilen sahtekar firma aşşağılık karektersizler bundan sonraki hayatımda engelli olarak yaşamamın bedelini 105.673,000 tl olarak belirlemiş insanları soyarak yaşayan sahtekarlar bunlar, tabiki peşini bırakmadan yılmadan yasal çerçevede hakkımı arayacagım.
UNUTMAMLIYIZ Kİ HEPİMİZ BİRER ENGELLİ ADAYIYIZ.