TheHawk
Öncelikle geçmiş olsun kardeşim.
Hastalık konularında pozitif olmak zor olabiliyor.
Burada önemli olan kabullenmek bence.
Senin yapman gereken ilk olarak doktora gidip bir yol haritası çizmen.
Ama doktor seçerken dikkatli ol. "Üretrayı herkese elletmemek lazım."
Bu saydığın iki hastalığın da tedavisi mümkün. Bu kadar olumsuz olmana gerek yok.
Üretrografiyi iyi bilen birine yaptırmanı öneririm. Darlığın ileri seviyede ise rahatsız edebiliyor
ama anladığım kadarıyla senin o kadar ileri seviyede değil. Ben çektirdiğimde çok daha düşük seviyelerdeydi
ve çeken arkadaş sağolsun hiç dikkat etmeden çektiği için ben zorlanmıştım.
Ama zamanında açık ameliyattan önce Coşkun hoca hastanede kendi çekmişti. Sıvıyı yavaşça ilerletmişti,
ilerlemeyince de hiç zorlamadan bırakmıştı.
Ben Coşkun Şahin hocayla tanışana kadar yıllardır doktor doktor dolaştım.
Hastalıkla geçen yıllarıma yazık olmuş gerçekten
Bu arada durum güncellemesi de yapayım.
En son kapalı ameliyatımdan sonra neredeyse 2 sene geçti. Şuan için bir sıkıntım yok.
Uzun bir süredir test yaptırmadım. Ortalık covid konusunda sakinleşince test yaptırıp sonuçları yazarım.
Aslında üroflowmetri cihazı yapma planım vardı epeydir. Bu virüs böyle devam ederse belki girişirim bu projeye
Öncelikle geçmiş olsun kardeşim.
Hastalık konularında pozitif olmak zor olabiliyor.
Burada önemli olan kabullenmek bence.
Senin yapman gereken ilk olarak doktora gidip bir yol haritası çizmen.
Ama doktor seçerken dikkatli ol. "Üretrayı herkese elletmemek lazım."
Bu saydığın iki hastalığın da tedavisi mümkün. Bu kadar olumsuz olmana gerek yok.
Üretrografiyi iyi bilen birine yaptırmanı öneririm. Darlığın ileri seviyede ise rahatsız edebiliyor
ama anladığım kadarıyla senin o kadar ileri seviyede değil. Ben çektirdiğimde çok daha düşük seviyelerdeydi
ve çeken arkadaş sağolsun hiç dikkat etmeden çektiği için ben zorlanmıştım.
Ama zamanında açık ameliyattan önce Coşkun hoca hastanede kendi çekmişti. Sıvıyı yavaşça ilerletmişti,
ilerlemeyince de hiç zorlamadan bırakmıştı.
Ben Coşkun Şahin hocayla tanışana kadar yıllardır doktor doktor dolaştım.
Hastalıkla geçen yıllarıma yazık olmuş gerçekten
Bu arada durum güncellemesi de yapayım.
En son kapalı ameliyatımdan sonra neredeyse 2 sene geçti. Şuan için bir sıkıntım yok.
Uzun bir süredir test yaptırmadım. Ortalık covid konusunda sakinleşince test yaptırıp sonuçları yazarım.
Aslında üroflowmetri cihazı yapma planım vardı epeydir. Bu virüs böyle devam ederse belki girişirim bu projeye