Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
cevap sofya mıydı acaba ?
reciss matematikte ben hemen hepsini C şkkı yaptım..senin işaretlerdiğin şıklarda kaç tane C şıkkı yaptın
Mat 13 dogru 2 bos turkcede ayni sekil digerleri ise her an herseye acik2-3tane bildiğim halde bi anlik korktugumdan isaretlemedim3 soruda malligimdan yanlis yaptim haydi hayirlissi bakalim nolacak[/QUOT
morfeuse matematikte ben hemen hepsini C şkkı yaptım..senin işaretlerdiğin şıklarda kaç tane C şıkkı yaptın
mustafa kemal’in fikir hayatının gelişiminde dört tane şehir etkili ve önemli olmuştur.
Bunlar: Selanik, manastır, istanbul ve sofya’dır.![]()
evet cevap sofya olacaktı.[/Q
acaba
arkadasim sen lisanstanmi girdin ayrica lisanstan girdiysen inan saymadim kac tane c oldugunu hakikaten lisans matematik komediydi cok kolaydi
90 liralık ceketin %20 li hali 78.
???????????????
[SIZE=5][/SIZE]
90/100=9
9*20 = 18
90-18=[SIZE=5]72[/SIZE]
buraya yanlış yazmışım dostum
zaten 90 ın yüzde 10u 9
dolayısıyla yüzde 20si : 18
90-18=72
Ard arda 3tane c sikki isaretledigimi hatırlıyorum ama bu matematikmi baska dersmi bilmiyorum ama bu onlisansMat 13 dogru 2 bos turkcede ayni sekil digerleri ise her an herseye acik2-3tane bildiğim halde bi anlik korktugumdan isaretlemedim3 soruda malligimdan yanlis yaptim haydi hayirlissi bakalim nolacak[/QUOT morfeuse matematikte ben hemen hepsini C şkkı yaptım..senin işaretlerdiğin şıklarda kaç tane C şıkkı yaptın
hangi sorular edadoğru olup olmadığnı bilmiyorum da bende ikisini senin gbi yaptım