Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vee EKPSS bitti... Nasıl geçti?

90 liralık ceketin li hali 78.
???????????????

Son düzenleme:
hadi bklm hyrlısı herkez için.

Son düzenleme:
Lisans ortanın üstüydü lise sorulara göre kolaymış

Mat 13 dogru 2 bos turkcede ayni sekil digerleri ise her an herseye acik :) 2-3tane bildiğim halde bi anlik korktugumdan isaretlemedim3 soruda malligimdan yanlis yaptim haydi hayirlissi bakalim nolacak

reciss matematikte ben hemen hepsini C şkkı yaptım..senin işaretlerdiğin şıklarda kaç tane C şıkkı yaptın

arkadasim sen lisanstanmi girdin ayrica lisanstan girdiysen inan saymadim kac tane c oldugunu hakikaten lisans matematik komediydi cok kolaydi

Mat 13 dogru 2 bos turkcede ayni sekil digerleri ise her an herseye acik :) 2-3tane bildiğim halde bi anlik korktugumdan isaretlemedim3 soruda malligimdan yanlis yaptim haydi hayirlissi bakalim nolacak[/QUOT
morfeuse matematikte ben hemen hepsini C şkkı yaptım..senin işaretlerdiğin şıklarda kaç tane C şıkkı yaptın

matematik tarih çok zordu resmen hepsi boş gibi :/

benim sınav iyi geçti inşallah hepimiz 2 yıl içinde memur oluruz.hepinize geçmiş olsun.

beni genelkültür batırdı genelteyetenekten max 3 yanlış var genel kültür 15 net anca 5 6 soru daha yapsam atanırdım diye düşünüyorum orta öğretimden

arkadaşlar bi hukuk sorusu vardı orta öğretimde onu ben emredici hukuk yaptım bi başka daha hukuk sorusu vardı ben e şıkkı yaptım sadece şıkkı hatırlıyorum bağlayıcı hukuk demiştim o soruyada bu iki sorunun doğru cevabını bilen varmı?

o kadar çok baskı yaptınız ki soruları ve cevapları sildim mesajlarımdan... Kına yakmak isteyene de ücretsiz gönderirim..

Son düzenleme:
kendi cevaplarımı verim mi aklımda kalan musul vardı serv yabancı okullar kocgiri atina ergenekon damt ferit emridice okuk 4 yılda bir secim 12 dev adam 12 yıllık esaret astronot ug-ygurlar vardı

ortaöğretimde Türkçenin son iki sorusunu ne yaptınız hatırlıyormusunuz ben ilkine karşılaştırma sormuştu son 2 cümleyi işaretledim ikincisinde ise yaşam mücadelesi ile ilgili olan şıkkı işaretledim

tereutte oldugum sorulardan beri tamamlayıcı mi emredici mi hukuk bide o cografya sorusu vardı 3.jeoljik zamanla olan soru o kesin yalnıs biirde galiba isyan sorusu yalnış gerisi dogru galiba butun sorular

Mat 13 dogru 2 bos turkcede ayni sekil digerleri ise her an herseye acik :) 2-3tane bildiğim halde bi anlik korktugumdan isaretlemedim3 soruda malligimdan yanlis yaptim haydi hayirlissi bakalim nolacak[/QUOT morfeuse matematikte ben hemen hepsini C şkkı yaptım..senin işaretlerdiğin şıklarda kaç tane C şıkkı yaptın
Ard arda 3tane c sikki isaretledigimi hatırlıyorum ama bu matematikmi baska dersmi bilmiyorum ama bu onlisans

Son düzenleme:
doğru olup olmadığnı bilmiyorum da bende ikisini senin gbi yaptım

türkçede bi kuş veriyordu paragraf bi karşılaştır demişti ben son iki cümleyi işaretledim bide hangisinden bahs edilmiyor demişti bende yaşam mücadelesi ile ilgili olan şıkkı işaretledim o hukuk sorusuna bende emredici hukuk diye işaretledim bide başka bi hukuk sorusu vardı onu bağlayıcı hukuk diye işaretledim

tükçe sorularını hatırlayanlar yazabilir mi aklıma gelmiyorda

arkadaşlar şeyh sait isyanı olacaktı o
emredici hukuk olmayacakmıydı o sonuçta değiştirilemez diyor
birde coğrafyada doğal faktörler diye bişey vardı ya o madencilikmi
bide o dem sorusu zaman olmayacakmıydı
bide türkçedeki son soru 5ve 6 cümlelerde karşılaştırma var
bide o cümlede bağlaç yok

Üst Alt