Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Almanya'da omurilik felcinin kök hücre ile tedavi çalışmaları..?

oezix,artık her şeyi göze aldım...olumlu yada olumsuz....umarım faydası olur...

güzel temennin için çok tşk ederim...

Defnex öncelikle cesaretin için tebrikler, umarrım herşey yolunda gider ,sağlığına kavuşursun güzel hbr ni bekliyoruz yalnız değilsin dua larımız seninle.

çok tşk ederim.artık kök hücre naklinin sonucu hep beraber bekleyip görecez...

defne cok cesaretlisin
umarim hersey istedgin gibi olur , dualarim seninle
insallah bi faydasi dokunur

Defnex umarım herşey yolunda giderde sağlığına kavuşursun.Merak ettiğim uygulamadan sonra iyileşen hasta varmı hiç araştırdınmı.Senden gelecek iyi haberleri bekliyoruz. şimdiden yolun açık olsun allah yardımcın olsun.

Defnecim inşallah herşey gönlünce olur tatlım hayırlı yolculuklar diliyorum sana..Gelişmelerden bizi haberdar edersin umarım merakla haberlerini bekliyor olucağız..Allah yardımcın olsun..

hepinize ayrı ayrı tşk ederim...gözümü kapattım ve her ne olursa olsun bu tedaviyi deneyeceğim...

defnex vize yi nasıl alıyorsun bende bu xcell center la gorustum ama vize yi nasıl alacaz onu bilmiyorum daha once de almanya vize si icin bas vurdum ama vize yi vermediler sen nasıl alacan vize yi hastanenin bir yardımı oluyormu

hasta danışmanı var...ben sürekli irtibat halindeyim...vize işlemini kolaylaştırmak için hasta danışmanıyla görüşmeniz lazım..bazı önerilerde bulunuyor...

Deniz feneri gibisiniz umarım bu fenerin ısıgı hayatı boyunca guclu yanar.Tedaviden sonrası icin hayırlısını dilerim.

inşallah iyleşisirsiniz Allah yardımcınız olsun

tşk ederim...önümüzdeki hafta konsolosluğa gidip vizemi alacağım...umarım vizede sorun çıkmaz..

Allah yardımcınız olsun arkdasımızın dedıgı gıbı gercekten cesurca....dualarımız senınle ınsallah ınsallah o meşalendekı ısık olacaksın olursun..dualarımız senınle.

selam defnex hnm acaba yasınızı ve hastalıgınızı yazarmısınız lutfen msn varsa ekleyınız teşlşekkurler

msn adresimi veremem..ben sitede devamlı bulunan bir üyeyim.merak ettiğiniz soru olursa siteden bu başlıkta cvp verebilirim.almanya ya henüz gitmedim.gidip geleyim herşeyi açık açık yazarak sizlerinde bilgilenmesine yardımcı olurum...

rahatsızlıgınız yada hastalıgınız neydı

defnex vize yi aldınmı vize de sorun cıkmaz umarım bende hastanede ki turk gül hemsire ile gorustum ve hemen gel diyor ben bir sey anlamadım bu hastane ya bir para tuzagı yada gercekten bir seyler yapa biliyor umarım gercekten bir faydaları olur ve sana basarılar umarım umdugunu bulursun.

vize için haftaya gideceğim...türk hasta danışmanı Aliaba Topbaş var..onunla görüşüyorum.umarım vizede sorun çıkmaz...

defnecim cesaretine hayran kaldım umarım çoook güzel neticelerle dönersin Allah yardımcın olsun

Almanyada tedavi varmışta almanyadaki felçliler neden felçliler onu anlamadım..

böyle bir parayı vermek çok zor ama verebilecek olanlarda vardır üstelik herhangi bir kurum karşılamıyor çok zor kardeşim be çok zor,,,

Almanyada tedavi varmışta almanyadaki felçliler neden felçliler onu anlamadım..

İşte zurnaya zırt dedirten soru! Ben bi de ekliiim: dünyanın saylılı zenginleri içinde de omurilik felci sonucu oturan kişiler var. Zırt!?

ingilizce forumları araştırdım biraz xcell ile ilgili. daha önce bakü de sonrada xcell center kliniğinde kök hücre tedavisi görmüş biri tecrübelerini anlatmış. konakladığı otelin günlüğü 80 dolarmış(2007 yılı). Yürüyüşüm biraz düzeldi diyor. Ayrıca cinsel fonksiyonlarımda düzeldi yeniden gidecem diyor. ben form gönderdim 3 hafta geçti hala cevap gelmedi...

cevap gelmedi demiştim ama gelmiş. mr ları felan istiyorlar. gönderelim bakalım ne olacak...

Kök hücre tedavisini uygulatmış tanıdığınız bildiğiniz gözlerinizle öncesine ve sonrasına tanık olduğunuz biri varsa tamam da öyle sitelerde yazılıp çizilenlere hiç inanmayın bence..Çıkar amaçlıysa zaten reklamınada yapacak doğal olarak bu insanlar..

İnşallah şüphelerimiz yersizdir...

defnex nerelerdesin vize icin ne yaptın umarım almışsındır bu arada hastane ucret olarak ne talep etti net bir rakam verbilirmisin

Üst Alt