Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Almanya'da omurilik felcinin kök hücre ile tedavi çalışmaları..?

Bizim gibi hastalardan dünyada milyonlarca var. Medikal sektöründe de milyar dolarlar dönüyor. Ve bu pastanın büyük payına sahip belli başlı şirketler var. Ve bu şirketler milyar dolarlarından kolay kolay vazgeçmezler, yani kolay kolay nobel VERDİRTMEZLER.
Unutmayın Osmanlı ya matbaa senelerce getirtilemedi, sebebi ise işlerini kaybedecek hattatlardı.
Şu an bu tedavi hangi aşamadı onu tabi bilemeyiz ama emin olun ki (şu anda bile) bu tedavi olumlu sonuçlar veriyor olsa bile birileri bunun duyulmasını elinden geldiğince erteletecektir. Bunu öğrenmenin tek yolu ise bu tedaviyi görmüş hastaların tecrübeleri. Yani Defne arkadaşımız gibi cesur insanların bize aktaracakları deneyimleri. Dualarımız seninle Defnex...

BeLKİ bu kök hucre naklını yaptıgını ıdda edende NOBEL'i almak ıstemıyor:)))

tamamdır arkadaşlar..vizeyi aldım..salı günü yani 2 haziranda gidiyorum:)

syn defnex vizeyi aldıgına cok ama cok sevındım cunku sen almanyadakı kök hücre tedavisi yapan yerin bizim için bi semboliği olacaksın işallah güzel şeylerle dönersin yaşadığın her şeyi burada bizimle paylaşırsın acaba orada ortalama ne kadar bir süre kalacaksın bunuda yazarsan sevinirim...

defnex cok sevindim vize almana insallah iyi haberlerle donersin bu arada ne kadarlık bir süre kalacaksın orda şimdiden iyi yolculuklar

defnex butun herkesın dua sızınle allah yardım etsın guzel haberle donersınız ınsallah...haberımızdde olur....

2 haziranda almanyadayım...3 hazirnda x-cellde randevum var..benden kök hücre alınacak..sonra 2 gün labaratuar ortamında çoğaltılacak..5 hazirandada tekrar bana bu elde edilen ve çoğaltılan kök hücre bana enjekte edilecek...ortalama 5 gün kalacağım...otelde ama...hastanede yatış yok...hepinize çok tşk ederim bu güzel dualarınız için...sevgiler...

Çok heyecanladım valla...Rahatsızlıklarımız aynı olmasa da heyecan verici,inşallah iyi sonuçlar alırsın.

Allah yardımcın olsun. İnşaallah gönlünce olur herşey.

defne nasıl yaptın bu vize işini tek tek yazarmmısın kimlerlle konuştun nasıl oldu herşeyi bilmek isterim çünkü tşkler

x-celde ki türk hasta danışmanıyla irtibat halinde olduk..sonra bizden istenen tüm evrakları eksiksiz olarak konsolosluğa teslim etik..

konsoloslugun istedigi evraklar nelerdi yazabilirmisin

benden ve benimle gelecek kişiden istenen evraklar farklı ...mal varlığı,pasaport,hesap no....vs..bir sürü...

sadece senden istenilen belgeleri yazarsan sevinirim ben sayet kendim gidersem refakatci gerekmiyor. o yüzden sadece hastadan ne isteniyor

yarin sabah saat 10:30 da kök hücre naklim gerceklesecek hayirlisiyla...sevgiler...

Teyze Allah yardımcın olsun..

defnex ne oldu son durum ne kök hücre nakli yapıldımı cvp...

defne ablaya ne oldu ,sonuç nedir gibi sorular yazmayın buraya..kendisi en iyi şekilde durumu anlatacak...

Hayırlısı ne olacaksa o olsun....ınsallah hepımızın bekledıgı guzel bır cevaptır..

kok hücre naklini gerceklestirdik arkadaslar...yarin en ince ayrintisina kadar yazacagim,,,

geçmiş olsun defne ve ayrıca cesaretin için tebrik ediyorum seni
ne diyelim her şey gönlünce olur inşallah
(bence : emeginin karşılıgını alıcaksın muhakkak belki biraz zaman alıcak ama sonunda yüzün gülecek :) )

İnşallah Defne ablacığım...güzel cevaplar alırsın tedavinden.sen rahatına bak..yarın bol bol anlatacaksın haa ona göre :D

tebrikler defnex inşallah iyi haberlerinide alırız kendiine iyi bak haberlerini dort gozle bekliyoruz.

cok sevınıdm adına dualarımız senınle defnex hayırlısı bakalım..

kok hücre nakli cok basarili gecti..normalde 2 milyon kok hücre elde ederken benden 12 milyon kok hücre elde etmisler..doktorlar cok umutlu..yan etki olarak sadece siddetli bas agrim var.3 gün sürmesi normalmis.kok hücreyi L3-L4 ten enjekte ettiler..15 gün sonra havuzlu terapiye yatip tekrar yürümeyi ogrenmem gerektigini söylediler..

birde japonya-ingiltere-italya-danimarka dan kok hücre icin gelen hastalarda vardi..toplam 5 saat hastanede yattim...doktorlar ve hemsireler cok ilgili..insana deger veriyor..birkeresindede dogustan felc olan birini kok hücreyle yürütmüsler..

Üst Alt