Metepe - Yelpaze arkadaşlarım.
Bir çok insanı çileden çıkaracak derecede yorumlar oluyor aslında hata bende konu uyumasın diye laf attım, nedenide basit yeni gelişmelere karşı uzak kalmayalım bilmin esaslarınada bir bakalımdı.
Bakıyorumki bazı şahıslar baya uçuyor,tanrı demenin dokunduğu ortamda ki ben sizlere karşı yorum atandım, dayanamadım artık dürüst olmak ön şart.
Din maneviyat değilmidir karşılığı ee bilim buna karşımı hayır ibrahimi dinlerden bugüne realite ile ruhani arasındaki farkı çözen garantileyen ne var bilim dışında, peki insanlar niye düşünmez diyen ayete ne oldu
Ayrıca üzülerek sölemek isterim, bugün ülkemizde doğan kişi ? kanadada doğsaydı ? ne derdi ben koyu hrıstiyanım olayın inanın sarpa sarmamamsı lazım.
BLACKSAGAT
Fazla rahatsızsan bence bir dr ye git yapabileceğim iyilik bundan ibaret
Benim veya senin veya diğerinin zihniyeti kendini bağlar kısaca anla diye senin kendi zihniyet yapın dışına çıkamaman engeldir.
Ana yasa benim özgürlüğümü senin özgürlüğünle çakıştığı anda yasaklar tüm dünyada.
Sakat yaraltıldık falan gibi salakça lafları ben kullanmam nerden buldun alıntı yaptın bilmem,özgür dersen burası gayet demokrat b,r ortam biz çözümüde kendi aramızda