Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
"Allah size yardımlaşmayı, paylaşmayı, israf etmemeyi nasihat etti siz sadece kendinizi düşünerek yaşayıp sonra tanrı bunun suçlusu diyemezsiniz bu sorumluluktan kaçmaktan başka birşey değil
abi lütfen şu ışid terör örgütüne müslüman deme ya. Bu şerefsizler, Allahın dinini maske olarak kullanarak müslüman öldürüyolar..
iyilik kötülük insanın doğasında var amenna ama insan sizin gibi egoist olursa siz bunu yapıyorsunuz diye değil ama dünyadaki kötülüklere kulağını tıkayabilir ve sadece kendi için yaşayarak kendi nefsi için uğraşarak diğer insanları umursamayabilir bu yüzden İslam insanın ALLAH la yani tanrıyla ve toplumla ilişkisini düzenler bu yüzden İslam gereklidir çünkü insan bir süre sonra iyiliği boş verip sadece kendi için yaşamaya çalışabilir kaldı ki bill gates örneği de biraz bunun içindedir adam zaten zengin herşeyi var sadece artanını veriyor neyse bunları tartışmak bence de günlerce sürer ben başkasına yorumda yapmayacağım çünkü başkasına dediğim lafları üstünüze alınıp onun yorumunu görmeden bana cevap vermeye çalışıyorsunuz sonuç onların yorumunu yazınca bu ne alaka diyorsunuz
Yanıt vermek bana düşmez ama yanıt yazdığınız Meçhul Yoldaş benim anladığım kadarıyla bayağı inançlı bir insan...
( Hayır. Müslümanlık kişiye özel bi kavram değildir. Kuranda anlatılan tek bir müslüman tip vardır. Ben hiç bi mezhebe yada tarikata veya cemaate üye değilim, ve tasvip etmiyorum. Mesela iki ayeti farklı yorumlayan iki farklı mezhebe bakıcaksın, hangisi vicdanına yatıyosa, Kuran'ın bütününe uyuyosa, onu uygulayacaksın. )