OturanBoğa Bülent abi siz bize 500 diyorsunuz sadece 12 tane yazıyorsunuz. Geriye kalan 488 tanesi nerde ? Hadi 12 tane diyelim hangisi nereyi yarattı sistem nasıl nereyi idare ediyorlar ? Nasıl tartışma vs birşey çıkmıyor ?
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Başının ağrısını geçiremicek kadar acizdir. .
bana, türler arasında değişimi gözlemlenebilir bi kanıt gösterebilir misiniz.
Sizin evrim teorisine inanmanızla, allaha inanmanız aynı şey. Sizin için ikiside kanıtlanamamış.
@kazazede. Ben sizi hiç ciddiye alamıyorum ya, savunduğunuz düşünce islam desek, değil. Ateistte değilsiniz, .islamı devre uydurmaya çalışan tayfadansınız sizde sanırım.
2 tane bile olsa haşa aralarında bir tartışma muhakkak ki olur
sizin bilginiz varmı böyle bir tayfadan, yoksa ben tekmiyim
sevgili hocam hadi bu teziniz doğru diyelim. Hangi güçle nasıl bir şekilde yarattılar ? Sistem ne ?
Insanım acizliğinden bahsederken, aspirin içmeainden bahsetmiyorum. Kendi kendine baş ağrısını geçiremicek kadar aciz diyorum..
gözlemlenebilir türler arası bi değişim olduğunu söyleyebilirsiniz ama gösteremezsiniz.
daha önce islama göre 124.000 peygamber geldiğini söylemiştiniz.@OturanBoğa Bülent abi Son bir soru sormak istiyorum müsade edersen. Size göre 500 tane yaratıcı var peki bunların isimleri ne ? Dünyanın ve dünya dışındaki gezegenlerin nereleri yarattılar ? Hangisi nereyi idare ediyor; hiçbir tartışma birşey çıkmadan !? Hangisi nereyi yarattı bunu söyleyebilir misiniz ?
Şimdi kuranda bu söylenirken, maymunla insanın atası ortaktır demek Hz.ademin topraktan değilde başka bi canlıdan gelmesi demektir. Hz adem başka bi canlıdan türedi derse bi müslüman ayet inkar etmiş olur. Buda adamı dinden çıkarır...
Ya işte gözlemlenemediği için teori değilmi zaten
Vallahi köpek ırkı nasıl oldu bilemem, Allah bilir. Kullarına bildirmek isterse bilimde araştırarak bulabilir.
Fosillerin varlığına inanıyorum islam açısından normal bişey bu. Onlarda zamanında yaşamış canlılar neticede.
Geçmişi ve geleceği bilen allah neden imtihan yapar? Seni yaratıp direkt cehennsme atsaydı, adaletini sorgulayıp, bana hiç şans vermedin ben sana ibadet edecektim. deme diye.
ya yahudiler haklı çıkarsa ne yapacağız
Çünkü islamda bişeyin evrimleşmiceğini söylemez! Maymun ve insan ilişki, ve tesadüf olayında çalışıyo islama evrim teorisi. Islam da dünyanın canlıların bi anda oluştuğunu söylemiyoki, çok uzun zaman dilimlerini göz önünde bulunduruyo.