Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
hocam o konuda bilgi rica ediyorum onlar peygamber Efendimiz değil de kim olduğunu düşünüyorlar hocam ? .... tabi bu bizim inancımız onlar ne diyor hocam ?
O maddeyi de bilmiyorum ama Kuran ın bilimle çelişen bir yeri yok kesin olan bu ondan dolayıda sıkıntı yok
ama ne kadar saçma değil mi hocam kabul ettikleri inciller MS 325 Te yazıldı veya kabul edildi
kendi inançları ellerinden gidecek korkusunu yaşamışlar.
sedatgedik
ben fikirlerler iradeyle ilgili herhangi bir karşıt görüş yazmadım sadece diyanete güvenmiyorum. Bu güven yersiz değil
Şimdi dediniz ki hem incil değişti diyosun hemde peygamberi müjdeliyo diyosun asıl çelişki bu, dediniz. Hocam, ben dedim ki, neticede incil allahın kelamıydı, içinde hala allahın âyetleri olabilir, hepsi değişmemiş olabilir dedim.
Peygamber e gelmişti orijinal ini bilmiyoruz. Değişim esnasında orijinal den 1 ayet bile oraya girmiş se bizde komple değişti dersek
Seneye görüşürüz, esprisini yaptınız mı siz gerçekten. Okudum mu ben onu, ya siz doktorsunuz yaa doktor! Beyaz önlük falan giyiyosunuz,