Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik düzenlemesini Anayasa Mahkemesi’ne götürecek olan vekilimiz Aylin Hanım’a nasıl destek olabiliriz?

@necatiburakozdemir,

Adamın 3 tane rahatsızlığı var herbiri de %30 olsun. Bu arkadaşımız engelli olamıyor. Ama bir diğer hasta tek hastalıktan %40 engeli var bu engelliden emekli oluyor. Şimdi soruyorum. 1.adam mı daha engelli yoksa ikinci adam mı?

herkese tek tek yazmayacağım, ELİ KOLU SAĞLAM KIZ EVLAT ÇALIŞIYORSA KENDİ EKMEĞİNİ DE KAZANMAYA BAŞLAMIŞ İŞE GİRMİŞ İSE NEDEN YETİM MAAŞI ALIR???????

BENCE SAÇMALIK..HAKSIZ ADALETSİZ.
ÇOĞU DA AYNEN ANLAŞMALI BOŞANIP YETİM MAAŞI ALIYOR ÇALIŞIYORKEN BOŞANDIĞI KİŞİ İLE AYNI YERDE YAŞARKEN.

DEVLET BUNA ÇÖZÜM BULMALI , ENGELLİLERE TAKMIŞ VAZİYETTE.
SOYAD VE TC KAPALI OLARAK ENGELLİ RAPORUNU BURDA PAYLAŞIR MISIN? @necatiburakozdemir

O yüzde 62 süresiz raporunla kesin emekli olurum diye düşünüyorsunda sgk iş kaybı konusu öyle garanti kesin diye bir durum yok sonra buralarda madurum diye feryat etmezsin umarım @necatiburakozdemir,

Dul kalmış bayanlarda maaş almasın gidip koca bulsun diye yazan arkadaşlar olmuş babanız ölse yada siz ölseniz anneniz yada eşiniz hayata tutunmak için ivedilikle koca bulması gerektiğinimi savunuyorsunuz bir laf söylerken nerelere nereye gittiğini iyi hesap.etmek gerekir

Dul yetim engelli emekli hepsinin aldığı maaş Bütçenin yüzde 5ine denk geliyor 20 milyon insanın gsmhden aldığı bu küçük payda dahi o almasın bu almasın kavgası çıkıyor faizden paradan para kazanan kesimin kazanın dibini sıyırdığı dönemde eyt vs günah keçisi aramaya gerek yok diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Yapılan yorumlar cok tuhaf niye maaş almak yerine koca bulmuyormuş niye kız cocuğu babadan yüzde 25 oranlı maas alıyormuş vs zannedersinki ülke.ekonomisini dullar ve yetimler bu hale getirdi kendii yaşadığı adaletsizliğe bir günah keçisi bulma paradoksuna giriliyor @ozgur3005,

@Konyaereğli,

kendi arabası olmayıp sokaktaki lüks arabalardan ekonomi iyi kendi lokantaya gidemeyip lokantaları dolu olduğunu tatile hayatı boyunca gidemeyip tatile gidenler üzerinden ekonomiyi iyi gören garip sosyolojik vakalarla dolu

Yakın komşumuz var eşi şehit olmuş dul maaşı ile 3 cocuğunu okutuyor hayata hazırlıyor buna benzer ne fedakar anneler var devletten maaş almaktansa gitsin koca bulsun diye büyük büyük ahkam kesenler vs bir kaç olumsuzluk örnek üzerinden herkesi bir kalıba oturtanlar tuhaf bir kafa yapısı @ozgur3005,

Sayın Emine Erdoğan a ulaşma imkanı bulsak inanın ki evde otururken Koçasına dese böyle böyle Vallahi bir şeyler değişir,
Ula niyese Emine hanımdan umutluyum, (gülmeyin)

Hala bunlardan medet mi umuyorsunuz? Çok iyi kalpli şirin mi şirin bir aile sanki. Karısı yapma diyecek de kocası yasayı geri çekecek. 20 senede hala gerçekleri göremeyenler, ülkenin içinde bulunduğu durumu iştirak edemeyenler yüzünden bugün bu haldeyiz. Engelliler olarak durumumuz çok zor. farkındayım insan psikolojisi tutunacak bir dal arıyor ama bu dal bu zihniyet değil maalesef ve hiç olmadı...

Üst Alt