Aslına bakılırsa burada siyaset yapılmıyor,
Ötv kararını alan yetkililere sitem ediliyor ve bu noktada karşımıza çıkan tek parti ve ona onay veren üst yetki. @
alperen1 siyaset dersi verecek bir kişi olarak zaten kanunu kimlerin çıkarttığına da bizlerden daha engin bir fikirle biliyorsundur peki neyi tartışıyor yada neye muhalefet oluyoruz ki.
Yorumunda doğru bulduğum kısımlarda var ama genel bakış açısıyla,1 milyonluk araçmı alacaksınız gibi yaklaşımı hoş bulmadım,ve elbet yaftalı eşek gibi üç beş araca mecbur bırakılmakta hoş değil.
Siyasetin içinde 1milyonluk araçlar gözümüze batmıyor ama engellinin marka seçimi canımızı alıyor öyle mi.
Hiç bir engelli 1milyonluk araç istemiyor,bmw x1 almak isteyende olur mercedes de ww de.
Seninle benim,benimle de bir başka arkadaşın engel durumu aynı değil.Herkes kendi çektiği sorun sıkıntıyı bilir.
Ben yerden yüksek araç istiyorum,200binlik araba da alamıycam.Ben nasıl olsa alamıycam kimin ne hali varsa görsün diyemiyorum.
Ben başından beri ötv tüm hakltan kaldırılsın düşüncesindeyim.aAma gel gör ki üç beş ipsiz sapsız insan bunu demek yerine azınlıkta bir kitlenin ötv ödememesine içerledi.
@
hdoa
- Aile hekimliğine giderek herhangi bir Devlet hastanesi ortopedi bölümüne sevk
- Ortopedi bölümünde Engel durumuna göre tertibatlı araç kullanabilir raporu.
- Aldığınız raporu il sağlık müdürlüğüne vererek heyeti bekleyeceksiniz.
- Heyetten aldığınız raporu da aracı alacağınız yere götürüyorsunuz.