mustafa kardesim bilmemi ya bende sen gibi
her gün düsünüyordum ,bana birsene erteleme verdiydiler ve o birsene de kafayi yiycektim ve busen aldim askerlige elverisli degildir diye ,simdi senin audio testlerine baktigima göre sinirdasin ,bir kulagin 100de70 duymasa almiyorlar kesin bilgi cünkü benle bir asker heyete girmisti o aldi 100de70 ile ,simdi sende audio 60 db oldugu icin ve kireclemede oldugu icin cünkü kirecleme de ayri bir hastalik olduguicin kulakda ,onula beraber belkide 100de70 yada yaprlar belki ,dedim ya abre testinde de 100de 60 db yanit alinamadi gelirse ve kireclemeyide üstüne sayarlarsa alirsin belki ama bu dekilerim tahmin askeri doktoruna bagli hepsi abre 100de60 yanit alinamadi cikarsa doktorunda yolamak istese seni yolamas burda önemli olan abre testinde necikacak ve doktorun ne diycek
o önemli yani ,simdi sen bekliyorsunki burda sana kesin cevab verilsin ama kimse kesin cevap veremes vermes de doktor deyiliz ve onlarin esas kanun kitabi bizde yok internete de yok ,simdi ben sana kesin sen askerlik yapmasin desem sende kafani yapmiycam diye algiliycaksin sonra seni askere alcaklar sonra daha kötü olcaksin,biliyorum bir an önce cözmek istiyorsun su askerlik problemini
ama iste olmuyor öyle hemen,ben mesela hemen cürük alirim diye gitim bir sene erteleme verildiginde heyete kafama kaynar su dökülmüsgibi olduydu cünkü kenidimi hemen cürük alcam diye sartlandirmistim,sonra 1sene sonra ayni islemleri ve ayni sitresi yine yasadim sonunda verdiler bana cürügü ama gel bana sor neler cektim ve kactane askeri hastaneden gectim tektikler icin
ama seni askere alsalr bile bu sefer askerden dogru hataneye cikaebilrsin ve sana ordan dogru cürük verbilirler cünkü sana arzali askerlik yapabilir raporu verilirse yaninda götür ve askerde yken ciktigin hastanede göster ve ozaman diye bilirler haa bu sivuldeykende gitmis hastaneye ,demeki askerlikde zorlaniyorki yine gelmis bu seferde akerlige elverisli degildir diyebilirler ,yani askere alinirsan yine askerdeyken sevk istersin ,insallah islerin ras gider kardesim seni en iyi anlayan benim inan bana bende ayni sende ayni bengibi benim gectigim zorlu yolardan gececen ,icin seni iyi anlayiorum