floryaaaaa tarif yapacagına yapta yollada yıyek.okuduk agzımız sulandı
duttanda pestıl yapıolar.
Geçti artık yağmurlar var seneye işlhsirke yaptım kantoron kudret narı yaptım busene
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
floryaaaaa tarif yapacagına yapta yollada yıyek.okuduk agzımız sulandı
duttanda pestıl yapıolar.
Pluvia sarı kantoron yağı alarak kullanıyordum. Busene toplayıp kendim yaptım çok güzel oldu..Ben yağından ciçekleri süzmedim. sen nasıl yaptın kantoron yağını?
Pluvia Yapalı ne kardar oldu? 45 gün güneşte tutmak gerekiyor ilk beş gün kavanozların ağzı açık daha sonra kapayıp devamli güneş alan biyerde 45 durmalıymış. Youtube dan videolar çok iyi oluyor ordan bakıp yaptım yeni topladığım gibi yapmiştım. Çiçegini kimisi içinde birakip ucundan kullanıyor kimisi suzuyor ondan sordum size. Bende süzmedim ucundan küçük şişeye alıp kullanıyorum. On gün oldu annemin kolu yandı dr ilaçları bitti yara kapandı şimdi onu sürüyorum besleyici diyorlar..
Kış hazırlıklarında ne durumdasınız ?
Hamaratlar toplaşsın
kimin turşusunu kurduntarhana yaptım, turşu kurdum, erişte yaptım, yufka açtım, domates yaptım ohoooo yaptım da yaptımâ¦
tarhana yaptım, turşu kurdum, erişte yaptım, yufka açtım, domates yaptım ohoooo yaptım da yaptım
Ooo maşallah hızlısın Selda..
Birtek melemenlik yaptık.. kavanozlara domates koymak istiyoruz yalnız domates ve kapya biber bu sene bol degil pahalı ve iyi değiller. bekliyoruz gözümüze gönlünüze göre domates biber gelsin diye.
tarhana yaptım, turşu kurdum, erişte yaptım, yufka açtım, domates yaptım ohoooo yaptım da yaptım
Her nekadar ilgimi çekmez desende kışlık neler yapılıyor bilgin gayet iyi amayok yav hiç ilgimi çekmez o işler ))) Sema'ya yazmıştım espri anlamında...
aynen, cok pahali kis hazirligi icin elim menemenlik yapmaya bile varmadi.Ooo maşallah hızlısın Selda..
Birtek melemenlik yaptık.. kavanozlara domates koymak istiyoruz yalnız domates ve kapya biber bu sene bol degil pahalı ve iyi değiller. bekliyoruz gözümüze gönlünüze göre domates biber gelsin diye.