ben ve birkaç arkadaşımız maliye bakanlığı ötv servisini aradığımızda sadece otomatik vites olması yetecektir demişlerdi. hatta ben 28.04.2015 tarihinde saat 16.36 da aramıştım notumu aldım aradığıma dair, kayıtlardan tekrar dinlesinler diye . kanun henüz uygulamaya girmedi, uygulamaya girdiği tarihden itibaren vergi dairelerine bilgilendirme geçilecek ve memurlar konu ile ilgili eğitimlerini alacaklar. En azından eşimin bir arkadaşının annesi sigorta genel müdürlüğünde ve yaklaşık her ay 10 gün ankaraya gidiyor değişen mevzuatlar için eğitimini brifingini alıp çalıştığı müdürlükteki ilgili personelleri bilgilendiriyor, sanırım bizimkide böyle olabilir.
Sporcu
bahsettiğin aracın test sürüşünü yaptım geçtiğimiz cumartesi. evet vites kolu hemen direksiyonun arkasında, bu bizim için bir avantaj olabilir haklısın lakin, aracın şanzımanı çok kötü. vites geçişleri inanılmaz sarsıntılı idi. abartmıyayım ama arkada eşim ve oğlum bildiğin selvi gibi gidip geldiklerini söylediler, benide yerimde tutan kemerdi. Etg6 şanzıman keyif verici değil yani.
Sporcu
bahsettiğin aracın test sürüşünü yaptım geçtiğimiz cumartesi. evet vites kolu hemen direksiyonun arkasında, bu bizim için bir avantaj olabilir haklısın lakin, aracın şanzımanı çok kötü. vites geçişleri inanılmaz sarsıntılı idi. abartmıyayım ama arkada eşim ve oğlum bildiğin selvi gibi gidip geldiklerini söylediler, benide yerimde tutan kemerdi. Etg6 şanzıman keyif verici değil yani.