Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tekerlekli sandalye için havalı minder önerisi

Bu minderi spinlife.com sitesinden satın alan bir arkadaş vardı. Sipariş verdikten sonra bir ayda kargo firmasıyla evine kadar ulaştırıldığından bahsetmişti. Forumda vardı bir aramak lazım. Ondan nasıl getirttiği konusunda yardım alınabilir. Benim de bu mindere ihtiyacım var. Emekli sandığına tabiyim. Emekli sandığının ödeyip ödemediği konusunda bilgisi olan arkadaşlar var mı?

bülent bey minder ilgimi çekdi düşünmedigim en azından bası yarası icin simdi ihtiyacımız olmayan şey ama benim kızım skolyozu nedeniyle bazen öne kayabiliyor. Arabasında kaygan olmayan kumaslar ve emnıyet kemerini göbek altında takarak denemeler yaptıysakda başarılı olmadı bir muddet dik oturabılıyor minderin bize faydası olurmu şimdi yoksa ilerde zaten bası yarası olusacagı iicn ıhtıyacımız olacagını biliyorum.

Bu minderin kayma konusunda ve oturma pozisyonu konusunda faydası olacağını düşünüyorum. Bir şekilde deneyebilseniz ve sonra alsanız çok daha güzel olur tabii.
Ama yara oluşmasını önlemek açısından önemini ne kadar anlatsam azdır...

Selamlar bu ürünlerin almanya fiyatlarını nasıl öğrenebiliriz ?? bi minder ve bi sandalye getirtmek istesek akrabalarla olabilirmi?

8 kilo verdim popomdaki doğal minder inceldi :)
bu günlerde nette dolaşıp fıldır fıldır minder arıyorum
yüzlerce site gezdim.
roho dışında o kadar çok alternatif var ki.
jel olanlar, hafızalı köpükden olanlar, hem jel hem köpük olanlar vs
ama bası yarası tehlikeniz varsa roho tipi havalı olanları tavsiye ederim.

bizde tempur var ve oldukça pahallı ve havalı değil.
http://www.tempuronlinesatis.com/urunagaci.php?menurecid=109&dil=

google'ye "Wheelchair Cushion" yazıp bi inceleyin. roho istiyorsanız "roho Wheelchair Cushion" yazın
aynı marka aynı minder bi yerde 30usd diğer yerde 60usd ..!
sanki tahtakale mahmutpaşa piyasası.
roholar 300usd civarı yani 350 ytl. fiyatları fazla oynamıyor.
türkiyede bunu bi milyara satanların kulakları çınlasın.
kargo 10usd civarı bazı siteler +100 usd ye kargo dahil diyor.
bazıları tr. ye gönderi yapmıyoruz diyor. ama arayın gönderen çok.

bende bası yarası problemi yok çünkü en geç 3 saatte bir kalkıp barda turluyorum 15 dk kadar ama günlük 13 saat pc başındayım kilomada dikkat ediorum .. roho almalıyım karar veremedim..

Selamlar,
Akülü sandalye sattığımız bir müşterimiz bizden Roho minder istiyor. Türkiye'de bu ürün kim tarafından satılıyor acaba?
Önceki mesajlardan görebildiğim kadarı ile ABD fiyatları ile arada ciddi fark var ki, dışarıdan direkt getirtme yoluna gidiliyor. İhtiyaç sahibine bildirebilmek için Türkiye ve ABD 'deki yaklaşık fiyatları da belirtebilirseniz çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler
Sertel Şen

Ürünün Amerika satış fiyatı 319$. Avrupa'da da benzer bir fiyata satılıyor.
Türkiye distribitörü Rehab Center: (312) 4683136 & Fax: 468 68 43
Bu firma hayatımda gördüğüm en kötü hizmet sunan firma. Bugüne dek aksini söyleyen tek bir kişiye bile rastlamadım... Arayın,minder modelini de vererek, " kaç tl" diye sorun; hemen anlayacaksınız ne demek istediğimi..?
Ve sonra fiyatı buraya da yazarsanız sevinirim...

Benim roho minder bir garip oldu.Gece yatağa geçtiğimde havası inmiş oluyor.Şişirip leğene koyuyoruz.En ufak bir hava kabarcığı yok. Patlak yok fakat havası iniyor.Böyle bir sorunla karşılaşan var mı?
delik olmasına gerek yok, bazı yerler zamanla asınıyor ve inceliyor, o zamanda hava kacırıyor, biraz zaman harcayıp ugrasırsan bulursun.. benim basımada geldi, lastikci suya soktu bulamadı ama biz ugrasıp bulduk, yamaladık yola devam..

az önce REHAB CENTER ANKARA ile görüştüm.15*15 inc ROHO minder için 657 usd + % 8 KDV fiyat söylediler.. 1.077+%8=1.164 TL

slm lar.. benim ağır skolyozum var ve bir kalçam ve popom daha fazla yük görüyor, bariz olmasada o kalça ve popomda arada bir yara oluyor... günlük 12-13 saat oturuyorum .. rahat oturmak için bu günlerde bende minder düşünmeye başladım..

soylediğiniz roho yu alacak kadar maddi durumum iyi değil, fazla pahalı olmayan işlevsel bi şey önerirseniz sewinirim. cewabınızı bekliyorum..

Roho'ya alternatif, kefil olabileceğim bir minder yok maalesef. Tempur olabilir belki, ama o da sürekli ve uzun kullanımlar için ne kadar koruyabilir, bilemiyorum.

Bülent bey,
şu an elinde bu miderden varmı, veya yakın bir tarihte getirme şansın?
iyi günler

Hayır, maalesef artık yurt dışpından getirtebilme imkanım da kalmadı.

Biraz Önce Rehabcenter ile görüştüm, ROHO Contour Select minder hakkında. Yukarıda Shadow arkadaşın da dediği gibi 657 dolar + kdv fiyat verdiler.

Abd satış fiyatı 320 $ civarındaymış, sizin satış fiyatınız neden bu kadar fazla diye sordum.
Türkiye'ye gelişi, ödenen vergiler, yapılan telefon trafiği de dahil edilirse çok fazla karla satılan bir ürün değilmiş:)

Bi sevindim, bi sevindim ki alatamam

[ame]http://www.amazon.com/Roho-Contour-Select-Cushion-15/dp/B000OXA1DY/ref=sr_1_4?ie=UTF8&s=hpc&qid=1248093973&sr=8-4[/ame]

Bu adresin Türkiye servisi var sanırım.

Ayrıca amerikadaniste sitesini kullanan arkadaşlar var mı?

Amazon bu ürün için Türkiye'ye teslimat yapmıyor diye biliyorum.
amerikadaniste sitesini kullanan bir arkadaş vardı. Maliyet hesabını yapıp, işinize geliyorsa getirtilebilir diye düşünüyorum.

ankarada arkadaslar var medikalci,onlardada uygun fiyatlı vardı bi zamanlar.. spot olarak..

ROHO(R) CONTOUR SELECT(TM) CUSHION

Bu adres Türkiye siparişlerini kabul ediyor diye duydum ve arkadaş vasıtasıyla siteyle iletişime geçtik.

Cevap olarak gönderdikleri mailde bu ürünle ilgili olarak sürekli sorun yaşadıklarını, eğer yine istenirse gönderebileceklerini belirtmişler.

Maili aynen aktarsam daha iyi olacak.
Ve ingilizcesi iyi olan arkadaşlar tam çevirisini yapabilirlerse memnun oluruz...

MAALESEF SONUÇ OLUMSUZ...:mad:

Döndük dolaştık, başladığımız yerdeyiz.

Date: Thu, 30 Jul 2009 09:33:46 -0400
Subject: Shipping to Turkey
From: assistance@rehabmart.com

I have good news about the ROHO seat cushion. It is available in TURKEY by calling the distributor KBB there direct at 90 312 4687027 and referencing the same item # CS1010C. In processing your quote I found out we are prohibited from shipping this product international if there is a distributor in your country. I apologize for any inconvenience, but this should make getting your product quicker and less expensive with the shipping, which is very beneficial to you.

Thank you,

Whitney Richert
Rehabmart Customer Care
assistance@rehabmart.com
phone: 404-496-4094

[FONT=Arial]Türkçe Çeviri:
roho koltuk minderi hakkında güzel haberlerim var. 90 312 468 7027 nolu telefonla doğrudan KBB dağıtımcısını arayıp sitemizdeki ürün kodu ile aynı numarayı vermek suretiyle Turkiyeden de bu ürünü temin etmeniz mümkün. siparişinizle ilgilenirken bu ürünün ülkenizde dağıtımcısı var ise uluslararası gönderme yapmamızın yasak olduğunu farkettim. sizi müşkül durumda bıraktıysam özür dilerim ancak bu şekilde ürününüzü daha hızlı ve daha ucuz yoldan elde edebilirsiniz ve bu durum da yararınıza olacaktır.
teşekkürler[/FONT]

Arkadaşlar ben Ankarada rehabcenter e sordum Roho minderi bundan 1 ay önce 1278 tl fiat verdiler EURO bazında tabii üç aşağı 5 yukarı değişebilir.Almanyada yaşayan bir arkadaşta orada araştırdı,50 Tl düşüğüne Almanyada bulduk roho yu. Bende italya ile çalışan bir arkadaşla biometrix diye bir firmadan aynı özelliklerde doğal kauçuktan malzemesi, bana 580 Tl ye kargo ücreti dahil geldi.
Şu anda minderi denıyorum 4-5 saat oturduğum oldu hiçbir kızarıklık falan olmadı süreyi yavaş yavaş uzatıp deneyecem, bendede yenı dekübit geçti tedbirli davranıyorum.

Vedat, bu bahsettiğin ürün şu mu:

Sinaps Sağlık Hizmetleri - HAVALI MİNDER

7_clou.jpg

2 çeşidi var. Ben siyah olanı getirtim. MAvi olanın fiatı 40-50 Euro dafa fazlaydı.Ustudeki kılıfıda diğerlerinden farklı, sanırım oda ince doğal kauçuktan yapılmış,terleme yapmıyor.

BİOMATRİX

Ben bu ürünü deneme amaçlı kullandım. Tabii memnun olanlar da olacaktır, ama ben on üzerinde 2 bile vermedim ürüne. Hele Roho ile değil mukayese etmek, aynı kategoriye bile koymam.

neseli09, patlarsa garanti kapsamında olmaz diye uzak durmak istemiş firma. Ama burdan da alsan zaten patlaması halinde garanti kapsamında değerlendirilmez ki! Her koşulda 50 $ bayılırsın!
Ürünü o fiyata (319 $) getirtebiliyorsan hiç düşünme derim...

1 yıl garantisi var CE patentli.
Birde bu ürünlerde doğal kauçuk olası asıl koşul.Benim önceki mınderim conform markaydı (isviçre malıydı) çok memnundum.İZmirden ist. gelmiştim bır gece once 24 de otobuse binip diğer gece saat 1 de eve girmiştim sadece arada 4 saat uzanıp dinlenme fırsatım olmuştu hiç bir sorun yaşamamıştım. Umarım bu mınderdede iyi sonuç alırım fiatıda baya makul.

Bülent biomatrix imi kullandın deneme amaçlı.

Marka hiç aklımda değil Vedat. Sinaps (yanlış anımsamıyorsam İtalya'dan ithal etmişti) ve Türkiye'de satışa başlamıştı. Benden denememi rica etmişlerdi ve denemiştim. Yukarıda sinaps'tan alıntıladığım resimdeki ürünü... Roho ile balon ne kadar benzerse, bu ürün de roho'ya o kadar benziyor. Tek ortak noktaları içlerinde hava olması :)
Bence tabii.

Yok senın örnekteki farklı. Ben deneyimde biomatrixi sonucu yazarım.
şimdilik iyi gidiyor.

BUgun 6-7 saat dışardaydım ve havada oldukça sıcaktı ancak buna ragmen eve gelip rutin kontrolu yapınca birsorun olmadığını gördüm,kızarıklık dahi oluşmamış.

rohonın en iyi etkili ve kullanıslı modeli hangisi acaba tavsiyeleriniz

Üst Alt