Kesin vardııır
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
delik olmasına gerek yok, bazı yerler zamanla asınıyor ve inceliyor, o zamanda hava kacırıyor, biraz zaman harcayıp ugrasırsan bulursun.. benim basımada geldi, lastikci suya soktu bulamadı ama biz ugrasıp bulduk, yamaladık yola devam..Benim roho minder bir garip oldu.Gece yatağa geçtiğimde havası inmiş oluyor.Şişirip leğene koyuyoruz.En ufak bir hava kabarcığı yok. Patlak yok fakat havası iniyor.Böyle bir sorunla karşılaşan var mı?
Date: Thu, 30 Jul 2009 09:33:46 -0400
Subject: Shipping to Turkey
From: assistance@rehabmart.com
I have good news about the ROHO seat cushion. It is available in TURKEY by calling the distributor KBB there direct at 90 312 4687027 and referencing the same item # CS1010C. In processing your quote I found out we are prohibited from shipping this product international if there is a distributor in your country. I apologize for any inconvenience, but this should make getting your product quicker and less expensive with the shipping, which is very beneficial to you.
Thank you,
Whitney Richert
Rehabmart Customer Care
assistance@rehabmart.com
phone: 404-496-4094
[FONT=Arial]Türkçe Çeviri:
roho koltuk minderi hakkında güzel haberlerim var. 90 312 468 7027 nolu telefonla doğrudan KBB dağıtımcısını arayıp sitemizdeki ürün kodu ile aynı numarayı vermek suretiyle Turkiyeden de bu ürünü temin etmeniz mümkün. siparişinizle ilgilenirken bu ürünün ülkenizde dağıtımcısı var ise uluslararası gönderme yapmamızın yasak olduğunu farkettim. sizi müşkül durumda bıraktıysam özür dilerim ancak bu şekilde ürününüzü daha hızlı ve daha ucuz yoldan elde edebilirsiniz ve bu durum da yararınıza olacaktır.
teşekkürler[/FONT]