Merhabalar,
Aranıza yeni katıldım. öncelikle herkese acil şifalar diliyorum. Bu konu için açılan tüm mesajları okumaya çalıştım neredeyse. Ne menem bir hastalıkmış meğer. Adını bile duymamıştık önceden. Şimdi hayatımı o kadar etkiliyor ki. Ben de bu konu hakkında en donanımlı sitenin burası olduğu kanaatine vardım ve şimdi buradayım. Benim hikayem de şu;
Yaklaşık 3 sene önce Üniversite son sınıftayken birgün idrarda zorlanma yaşadım. Bi anda oldu sanki. İdrar basınçla geliyo ama darlık nedeniyle tazyikli şekilde atamıyo dışarı ve karnımda bir baskı oluşuyordu. Tabi bu hastalıktan haberim bile yok. Devlet Hastanesine gittim doktora herşeyi anlattım, idrar tahlili falan yaptı, çok da tınlamadan antibiyotik yazdı geçti iltihap vardır deyip. Bi süre sonra başka bir şehirde yine bi devlet hastanesine gittim, durumum biraz daha kötüleşmişti, idrar sonrası bi kaç damla kan, ağrı, ereksiyon sorunu bile oluştu. Ama malesef bu doktor da önemsemedi, ereksiyon sorunu psikolojiktir yaşın genç dedi, idrardaki zorlanma için de bağırsaklarında gaz birikmiş baskı yapıyor dedi film sonucuna bakarak. O da bi kaç ilaç yazıp gönderdi.
Biz de inanıyoruz tabi adam koca doktor. Hem bu ikincisi, sorun olsa söylerlerdi. Ama devlet hastanesi mi bir daha? Asla... Grip için bile gitmem artık!
Neyse aradan 1,5 sene falan geçti askerlikti işti derken çok önemsemedim zamana bıraktım. Doktorlar da bişey yok dedi ya! En sonundaözel hastaneye görünmeye karar verdim (Konya'da bu arada). Bi kaç tahlilden sonra Üroflow testi ile doktor anladı teşhisi koydu hemen. Dediki bi de içerden bakmamız lazım, ameliyat şart. Durumun kötü işeme zorluğun çok fazla. ( bu kadar zor muydu e be devlet hastanesi doktorları!!!)
2-3 gün sonra ameliyata girdim, başarılı geçti, sonda takıldı, 10 gün kaldı sonda ve gerçekten başlarda çok zorlandım. 10 gün sonra sondayı çıkarmaya gittik ve tekrar üroflow testine girdim.Aman Allah'ım böyle birşey olamaz! işemek neymiş unutmuşum resmen 3 senede. böyle bir rahatlık, ferahlık yok. Sevinçten tuvalette öyle güldüm ki. sonra 15 gün sonra tekrar gittim kontrole falan iyiydi sonuçlar ve ereksiyon sorununun bununla alakası olacağını hiç düşünmemiştim. O da birden iyileşiverdi, performansı arttı. Çok sevinçliydim.
Ama ameliyattan yaklaşık 1 ay sonra çok az idrar tazyikinde düşüş oldu. Doktor idrarın çok incelirse hemen gel oraya bişey takıcaz rahatlatacak seni dedi.
Ben de çok önemsemedim zira çok bi incelme yoktu. Ama yavaş yavaş işler kötüye gidiyordu sanki, ereksiyon sorunu yavaş yavaş artıyordu. Ameliyattan yaklaşık 6 ay sonra geçtiğimiz günlerde tekrar gittim doktoruma. Yine bir üroflow testi oldum ve eski görüntüsüne yaklaşmıştı grafik malesef. doktor sorun yok dedi ama bence var. ereksiyon sorunu da sigaradandır bırak dedi. Hiç sanmıyorum artık üretra darlığının tekrar tekrar nükseden hastalık olduğunu öğrendikten sonra.
Şimdi Holmiyum Lazer tedavisi düşünüyorum. Çünkü tekrar tekrar bununla uğraşacak vaktim yok malesef. Fakat bu bahsettiğim tedavinin videolarını izledim youtube'da. kanama falan olmuyor sanırım. Hemen taburcu ediliyor mu ? Sonda takılıyor mu acaba yine? ve iyileşme süreci hakkında bilginiz var mı?
biraz uzun bir yazı oldu sanırım ama, umarım katlanırsınız hepsini okumaya. tekrar acil şifalar diliyorum. Allah sabır ve şifa versin.
İyi forumlar.