TTedTT Arkadaşım 2 Bin Bilemedin 3 bin Kadro sonucu sayın Bakanın Üstü kapalı son açıklamasından çıkıyor: İşte O açıklama Bir önceki sayfadaki yorumlarımızı ve Başaka Bir başıkta ek atama olursa diye bir başlığımız var onu incelerseniz durumun ehemniyetini anlrsınız
İŞTE Sn BAKANIN Kafaları karıştıran açıklaması7 bin engellimizin boş kadrosunu açtık ama ben engelli kardeşlerimize Ekim ayında 'ikinciyi de açarız' demiştim fakat 657 Kanunu'na göre aynı yıl iki yerleştirme yapamıyorsunuz. O yüzden Ocak ayında yani 2013'ün ilk üç ayında Devlet Personel Başkanlığı ile de görüştük ve boş kalan kadroları dolduracak şekilde ikinci bir alımı da yapacağız. O konuda hiç merak etmesinler. Başbakanımızın birebir talimatı ve birebir takibiyle bunu yapıyoruz. Gereken neyse yapılacak
arkadaşlar geçmiş ola ,Ek yerleştirmenin 2013 şubat'a doğru yapğılacağı netlik kazandı ,o da şubatın sonunu bulur ,asıl sorun şuki Fakat topu topu 2 Bin Kişiden Bahsediliyor,atanıp gitmeyenlerle 3 bin kişi olsun lise düzeyi Alım 1100/1200 lü kişileri bulur yada bulmaz lise düzeyi 45 Bin Kişi VAR ..... o da zaten boş kalan kontenjanlar ....2. Bir Atama yapılıp yapılmayacağı hakkında hiç bir yorum yok ömss de 1 yıl içnde sadece tek bir atama yapılabiliyor .....2 . Bir atama olmassa Ek yerleştirme ,tam bir hayal kırıklığı olur ......Lise Düzeyinde 83 puan altının düz memurlukta nerdeyse hiç şansı olmaz ...zor zoruna taban puan 82 81yi görsün oda istisnai sertifaka ile 80 ni görsün ...Nedeni kadrolarda Yığılma olur .....O DA DÜŞÜK PUANLILARA HİÇ ŞANS BIRAKMAZ ve aynı yıl içinde başka atamada yapılamıyor...ömss nin geçerlilik süresi de iki yıl ....
SN Bakanın ÖMSS ile İlgili ,Açıklaması........
Geri kalan 15 BiN Kadronun Akıbeti İle ilgili Bir bilgi yok ....sadece ömss'nin 2 yıl için geçerli olduğu söyleniyor ....
Arkadaşlar ÖMSS Atamalarında Gelinen Durumda Diyorki 1 yıl İçinde sadece tek bir ömss Ataması yapıla Bilir . Bunun Açılımı Şu 2012 ömss atamalarında birokratik ve sistemsel hatalardan dolayı ömss de Onca Kadro Boş kaldı .....Bu da yetmez Gibi Aynı yıl içinde yeni yerleştirme yapılamadığı da ANLAŞILDI....ömss nin ek yerleştirmesi 2013 yılına sarktı , 2013 Yılında da 2012 den kalan boş kadrolara yerşeştirme yapılırsa Bu ömss nin hükmü bitmiş olur .... Yeni Atama yeni ömss ye kalır .....2012 ömss haükmünü yitirmiş olur ....özet olarak ek atama zaten mevcutta açılmış kadronun tamamlanması ek atama yapıiırsa 2 . Bir atama aynı yıl içinde yapılamıyor ve 2012 ömss atamaları bitmiş ,özürlülerin yeniden atatana bilmesi için sil baktan 2014 ömss ye katılmaları gerekiyor ,,,,, .....2 atam ise yeni kadroların açıiıp daha yüksek adetlerde memur ataması yapılması ....
Yav Arkadaşlar Günlerdir Hastayım tek satır bile yazmıyorum ....iktidarı savunur sayıla bilir bir iki yazdım , baktımki ismimi zikreden veya gizli özneli bana hitabeten karalayıcı ,yazılar var buda çok üzücü
Ben Kalender ŞAH :ÖMSS sürecinde En ağır bedelleri ödemiş Biriyim ... ömss ile ilgili ne Umudum Kaldı .... Ne Hevesim ... Tutunacak Dalımda Kalmadı ALLAH önce Sizin yar ve yardımcınız olsun ...Sizin Yanınız sırada Benim yardımcım olsun....Çok zor ve çetin Günler Geçiriyorum ...Maddiyat Biryana Manevi Dünyamda Alt üst ...ALLAH rızası için Hayır duvalarnızı eksik etmeyin ....Her Gün kafamda Kırk kıyamet kopuyor....